Fabregas: Zranenia spôsobujú Barce problémy

NETKY.SK • 15 Apríl 2013, 13:18 • 2 min
Fabregas: Zranenia spôsobujú Barce problémy

BARCELONA – Stredopoliar Barcelony Cesc Fabregas priznáva, že početné zranenia kľúčových hráčov významne vplývajú na hru Kataláncov v tejto sezóne.

slovakia

left justify in out

Dôležití hráči ako Puyol a Xavi vynechali v tejto sezóne kvôli zraneniam už niekoľko zápasov, zatiaľ čo Lionel Messi je aktuálne mimo hru kvôli svalovému zraneniu. "V aktuálnej sezóne sme mali viac zranení, než je obvyklé a to negatívne ovplyvnilo naše výkony. Naša forma v záverečnej fáze sezóny je však dobrá," povedal Fabregas.

Bývalý stredopoliar Arsenalu ďalej zhodnotil víkendový ligový zápas, v ktorom Barca zdolala Zaragozu na jej ihrisku 3-0 a uviedol, že to pre Barcu nebol ľahký zápas. "Štadión La Romareda je vždy ťažkým bojiskom a podmienky, v ktorých sme hrali, tiež neboli ideálne," dodal Fabregas.

Thiago, ktorý pomohol svojmu tím k víťazstvu dvoma gólmi, zdôraznil, že Barcelona sa snaží čo najskôr si zabezpečiť titul. "Chceme vyhrať La Ligu čo najskôr, keďže v hre je ešte veľa bodov a nemôžeme sa domnievať, že titul je už vybavená záležitosť."

Barcelona má aktuálne pred druhým Realom Madrid náskok 13 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies