F1: Šanca na titul Red Bullu je v rukách Renaultu

NETKY.SK • 1 Apríl 2014, 13:21 • 2 min
F1: Šanca na titul Red Bullu je v rukách Renaultu

MILTON KEYNES - Majstrovský Red Bull vo formule 1 tvrdí, že jeho šance na zisk piateho titulu po sebe závisia od dodávateľa nových šesťvalcových turbomotorov, ktorým je francúzska spoločnosť Renault.

slovakia

left justify in out

Rakúsky tím so sídlom v Milton Keynes sa po trápení v zimných testoch v úvode sezóny značne nečakane ocitol medzi poprednými tímami v štartovom poli, no na zatiaľ suverénny Mercedes to ešte zďaleka nestačí.

 

"Je tam veľký odstup, momentálne majú poriadne vyhrnuté rukávy. Myslím si, že sme spravili neuveriteľný pokrok, aby sme sa k nim priblížili. Rovnaké to bolo aj počas posledného víkendu. Ich výhoda je zrejmá, sú lepší na rovinkách, no my tvrdo pracujeme spolu s chlapcami z Viry (francúzska základňa Renaultu, pozn.)," povedal pre autosport.com šéf Red Bullu Christian Horner. 

 

Tím si na nedeľňajšej Veľkej cene Malajzie pripísal prvé body zásluhou tretieho miesta úradujúceho i štvornásobného svetového šampióna Sebastiana Vettela. Najbližšie preteky sa uskutočnia už túto nedeľu v Bahrajne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies