F1: Ecclestonovi sa nepáčil Vettelov prístup

NETKY.SK • 9 December 2014, 08:36 • 2 min
F1: Ecclestonovi sa nepáčil Vettelov prístup

LONDÝN - Šéfovi formuly 1 Berniemu Ecclestonovi sa nepáčili tohtosezónne výkony a prístup Sebastiana Vettela.

slovakia

left justify in out

Nemec v službách Red Bullu nezopakoval výsledky z predchádzajúcich štyroch rokoch, keď sa stal majstrom sveta, a v hodnotení šampionátu skončil až na piatom mieste. Ecclestone verí, že sa vo Vettelovi opäť prebudí súťaživosť.

 

Posledné zmeny v F1 preskupili sily, Red Bull už nedominoval ako v minulosti. Na rozdiel od Vettela však jeho tímový kolega Daniel Ricciardo dokázal vyhrať troje preteky. "Som veľký fanúšik Sebastiana, ale sklamal ma prístupom. Musí sa podľa mňa zmeniť. Správal sa porazenecky, ale on taký nie je. Je predsa súťaživý typ človeka," uviedol podľa Guardianu na adresu 27-ročného pilota Ecclestone, ktorého sklamali aj Fernando Alonso a Ferrari. 

 

Ecclestona potešili najmä v Mercedese, ktorého jazdci Lewis Hamilton a Nico Rosberg bojovali do záveru sezóny o majstrovský titul. "Mali sme šťastie, že šampionát bol otvorený a títo dvaja bojovali až do konca. Je výborné, že im to v Mercedese umožnili. Inak by to bola asi mizerná sezóna," doplnil podľa Guardianu Ecclestone. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies