Excelentný knokaut Loyota Machiadu!

NETKY.SK • 24 Máj 2018, 14:46 • 2 min
Excelentný knokaut Loyota Machiadu!

BRATISLAVA - Loyoto Machiada opäť naskočil na víťaznú šnúru po tom ako sa mu od roku 2015 veľmi nedarilo. Vtedy prehral za sebou hneď tri zápasy. Tento rok sa mu ale vyslovene darí, toto bola jeho druhá výhra. V prvom zápase porazil po troch kolách na body Eryka Andersa a minulý víkend na UFC 224 Vitora Belforta. Posledná výhra nebola hocijaká, bolo to jedno z najkrajších KO v tomto roku.

slovakia

left justify in out

Kop ukončujúci zápas prišiel po 6. minútach zápasu, bol to rovný kop na bradu ktorý znamenal pre Belforta okamžitý koniec zápasu. Zaujímavosťou je, že Vitor Belfort už raz podobné KO dostal a to od Andersona Silvu. Tak isto pre Machiadu to bolo tiež druhé podobné víťazstvo, podobný kúsok sa mu podaril v roku 2011 proti Randymu Couturovi.

 

"Kop som vôbec neplánoval, iba som využil situáciu. Bolo to jednoducho tam. Hýbal som sa, snažil som sa ho na niečo nachytať a zrazu som si všimol, že sa nekryje a vtedy to prišlo."

 

Po tom ako išiel Belfort k zemi, sa spustil Machiada na kolená a iba sledoval svojho súpera. "V tom momente som myslel na to, že si svojho súpera veľmi vážim, lebo bojové umenia ťa učia presne na toto. Cti si svojho súpera a pokloň sa mu keď to je potrebné. Je jedno či vyhráš alebo prehráš, úcta k súperovi je veľmi dôležitá vec. Čakal som na reakciu Vitora, ale keď som si všimol, že už nič nespraví tak som sa spustil na kolená a sklonil som pred nim hlavu ako pred človekom a aj profesionálnym bojovníkom."

 

Po výhre povedal: "Som späť. Som pripravený na svojho ďalšieho súpera."

 

Plány Machiadu sú jasné, čo najskôr sa dostať znova k blízkosti titulu. Šampiónom váhy bol v roku 2009 kedy porazil na KO Rashada Evensa. Titul obhájil raz, keď na body porazil Mauricia Rua, neskôr titul stratil zasa práve proti nemu v odvetnom zápase. Bolo to v máji roku 2010.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies