Euler Hermes ponúka krytie pohľadávok až do výšky 1 milión EUR!

NETKY.SK • 18 Júl 2012, 21:48 • 2 min
Euler Hermes ponúka krytie pohľadávok až do výšky 1 milión EUR!

Euler Hermes ponúka krytie pohľadávok až do výšky 1 milión EUR! Slovensko Euler Hermes Europe SA, pobočka poisťovne z iného členského štátu, zaviedla nový inovatívny produkt poistenia pohľadávok s názvom CAP Europe i na Slovensku.

slovakia

left justify in out

img

Euler Hermes Europe SA, pobočka poisťovne z iného členského štátu, zaviedla nový inovatívny produkt poistenia pohľadávok s názvom CAP Europe i na Slovensku. Nové poistenie umožňuje klientom poistiť sa pre prípad mimoriadnych a často krátkodobých transakcií, ktorých objem a riziko vyžadujú vyššiu úroveň poistného krytia pre jednotlivého odberateľa až do výšky 1 milión EUR. CAP Europe je ponúkaný pre klientov obchodujúcich v oblasti rizikovejších domácich, ale hlavne na vývozných trhoch. „Sme radi, že môžeme našim klientom ponúknuť CAP Europe. Títo stále častejšie yyžadujú dodatočné poistné krytie mimoriadnych a krátkodobých obchodov, ktoré nemohli byť poistené v rámci bežných podmienok existujúceho úverového poistenia,“ uviedol riaditeľ slovenskej pobočky Július Kudla. „Po uskutočnení zásadných organizačných zmien v rámci nadnárodnej skupiny Euler Hermes sme teraz z hľadiska väčšej poistnej kapacity schopní zabezpečiť také poistné limity, ktoré naplnia očakávania, a ktorých poskytnutie v minulom období bolo takmer nemožné.“
CAP Europe bude dostupný v dvoch variantoch: • CAP Europe – dodatočné poistenie k existujúce poistnej zmluve až do výšky 100% existujúceho poistného krytia, maximálne do výšky 1 milión EUR pre jeden poistný limit na odberateľa, • CAP Europe Plus – krytie nového rizika, ktoré podľa štandardných podmienok nebolo možné poistiť až do výšky 50 tisíc EUR pre jedného odberateľa.
Klienti si môžu prispôsobiť výšku a dĺžku dodatočného krytia podľa svojich požiadaviek. Je zrejmé, že v pri súčasnom stave hospodárskeho rozvoja a jeho prognóz je tento nový produkt úverového poistenia nevyhnutnosťou pre rozvoj a ekonomický rast podnikateľských subjektov.
Pre bližšie informácie kontaktujte: https://www.sk.eulerhermes.com/sk/kontakty/kontakty.html

Zdroj:PR SERVIS SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies