Elijah Wood bude produkovať zombie horor

NETKY.SK • 27 August 2014, 16:10 • 2 min
Elijah Wood bude produkovať zombie horor

USA - Americký herec Elijah Wood a jeho produkčná spoločnosť SpectreVision budú produkovať hororovú snímku s názvom Curse the Darkness.

slovakia

left justify in out

Film o koreňoch mýtu o zombie nakrúti režisér Jorge Michel Grau podľa scenára Brandona Maurica Williamsa. Tvorcovia snímku označujú ako antropologický zombie film. Jeho príbeh sa inšpiruje údajným vznikom skutočných zombie spájaným s praktikami otrokárov v období revolúcie na ostrove Haiti na prelome 18. a 19. storočia, keď vraj ľudí zotročovali vplyvom omamných látok. Film sa má taktiež venovať téme zneužívania nelegálnych pracovníkov veľkými spoločnosťami.

 

"Vždy sme hovorili, že sa žánru zombie filmov nechceme venovať, pretože to robia iní a dobre. Ale keď sme čítali scenár, rozhodli sme sa ísť do toho, pretože tento film jednoducho musíme urobiť," vysvetlil Wood. "Nový film je mrazivý horor a zároveň polemika o podmienkach nelegálnych prisťahovalcov v tejto krajine," dodal 33-ročný herec. Curse the Darkness začnú nakrúcať v októbri. 

 

Elijah Wood sa preslávil ako Frodo v trilógii Pán prsteňov (2001, 2002, 2003) režiséra Petra Jacksona. Úlohu si zopakoval aj vo filme Hobit: Neočakávaná cesta (2012). Okrem toho účinkoval napríklad v snímkach ako Navždy mladý (1992), Dobrodružstvá Hucka Finna (1993), Večný svit nepoškvrnenej mysle (2004), Všetko je osvetlené (2005), Futbaloví chuligáni (2005), Atentát v Ambassadore (2006) či Maniak (2012). V roku 2005 založil hudobné vydavateľstvo Simian Records. Štrnásteho augusta otvoril český Trutnoff Open Air Festival, kde sa neskôr v jednom zo stanov predstavil ako dídžej. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies