Električky cez Floriánske námestie už premávajú po svojich trasách

NETKY.SK • 7 Február 2014, 16:40 • 2 min
Električky cez Floriánske námestie už premávajú po svojich trasách

BRATISLAVA - Pri nehode dvoch električiek, ktorá sa stala na Floriánskom námestí okolo 15:00, sa zranili dve ženy.

slovakia

left justify in out

Električky už cez Floriánske námestie v bratislavskom Starom Meste premávajú. Ako ďalej agentúru SITA informoval Dopravný podnik Bratislava (DPB), električky odkláňali pre nehodu približne hodinu a štvrť. 

 

Dôvodom bolo, že okolo 15:00 sa na Floriánskom námestí zrazili dve električky liniek číslo 2 a 3. "Do súpravy stojacej na zastávke, linky č. 2 narazila zozadu z dosiaľ nezistených príčin druhá súprava električky, linky č. 3," informovala agentúru SITA bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. 

Na mieste nehody zasahovali hasiči, polícia, dispečing dopravného podniku a aj rýchla zdravotná pomoc. Zranila sa totiž vodička električky a ešte jedna žena. "Stret električiek si vyžiadal ľahké zranenia 40-ročnej vodičky, ktorá riadila v poradí druhú jazdnú súpravu, ľahké zranenie utrpela aj 82-ročná cestujúca v linke č. 3," doplnila Kurucová. 

Nik ďalší sa našťastie nezranil. Dychové skúšky jazdu pod vplyvom alkoholu u oboch vodičov vylúčili. Po nehode DPB presmeroval električky na iné trasy. Polícia predbežne odhaduje výšku škôd na oboch električkách na 30-tisíc eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies