Dvaja policajti podozriví z vynesenia nahrávok z loveckej chaty vyšli z detektoru lži ako problematickí!

NETKY.SK • 8 December 2021, 08:10 • 2 min
Dvaja policajti podozriví z vynesenia nahrávok z loveckej chaty vyšli z detektoru lži ako problematickí!

BRATISLAVA - V októbri unikli do médií videá z poľovníckej chaty, ktoré upútali širokú verejnosť. Policajný prezident uviedol, že robí kroky k tomu, aby sa zistilo, ako nahrávky unikli. Ako to dopadlo?

slovakia

left justify in out

Na videách sú zachytení Robert Fico a Robert Kaliňák s advokátmi obvineného exprezidenta polície či s oligarchom Miroslavom Bödörom. 

 

img

 

Záznamy a ich prepisy majú potvrdzovať snahy viacerých osôb z prostredia politiky, podnikania a advokácie ovplyvňovať trestné stíhania najzávažnejších trestných káuz, ako aj diskreditovať a kriminalizovať vyšetrovateľov Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) a prokurátorov ÚŠP.

 

Prečítajte si: Advokát Para reaguje na zverejnené videá: Je zarážajúce, že sa sleduje obhajoba a opoziční politici!

 

img

 

Dvaja z 20 policajtov, ktorí boli podozriví z vynesenia nahrávok z loveckej chaty, vyšli po absolvovaní detektoru lži ako problematickí. Dočasný policajný prezident Štefan Hamran o tom informoval v relácii televízie JOJ Analýzy Na hrane, s tým že tieto osoby pravdepodobne nebudú pokračovať na svojich postoch. Zároveň dodal, že identifikovali ďalších približne päť osôb, ktoré sa budú musieť podrobiť detektoru lži.

 

Možno vás zaujme: Zverejnené videá z chaty poriadne rozvírili situáciu! Reagovali viacerí politici



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies