EL: Neapol túži po odplate za minulú prehru s YB Bern

NETKY.SK • 5 November 2014, 14:05 • 2 min
EL: Neapol túži po odplate za minulú prehru s YB Bern

NEAPOL - Futbalisti SSC Neapol túžia po odplate za prehru spred dvoch týždňov s hráčmi švajčiarskeho tímu Young Boys Bern v I-skupine Európskej ligy, ktorým podľahli na umelej tráve u "helvétov" 0:2.

slovakia

left justify in out

Možnosť na revanš budú mať opäť v kontinentálnom pohári číslo dva. Vo štvrtok 6. novembra nastúpia proti YB Bern na Štadióne San Paolo v dueli s úvodným výkopom o 21.05 h.

 

"Partenopei" neprehrali sedem domácich zápasov po sebe v pohárovej Európe (bilancia 5-2-0, pozn.), naposledy neuspeli v šestnásťfinále EL 2012/2013 s futbalistami českej Viktorie Plzeň (0:3). Na druhej strane, Bernčania vyhrali v ich jedinom stretnutí v Taliansku, keď si v novembri 2012 poradili s hráčmi Udinese Calcio (3:2). Oba tímy dosiahli v troch doterajších zápasoch I-skupiny zhodne po šesť bodov. Rovnaký počet má na konte aj Sparta Praha. Štvrtý účastník "íčka", Slovana Bratislava, dosiaľ nebodoval a má príšerné skóre 0:10. 

 

Vo štvrtok pod Vezuvom zrejme nenastúpi kapitán domácich, slovenský stredopoliar Marek Hamšík, ktorý má horúčku a vynechal utorkový tréning. Otázny je aj štart alžírskeho obrancu Faouziho Ghoulama laborujúceho so zraneným zápästím. "Každý týždeň čelíme podobným problémom. Hráči musia byť pripravení zaskočiť, keď je to potrebné. Preto rotujem káder, snažím sa dať príležitosť čo najväčšiemu počtu hráčov, aby sme si udržali konštantne vysokú úroveň. To sa dá dosiahnuť len zápasovou praxou. Do ďalšieho stretnutia ideme s cieľom vyhrať," vyhlásil tréner SSC Rafael Benítez podľa calciomercato.it. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies