Serie A: Kontroverzné rozhodnutie systému VAR rozhodlo o výhre Neapolu nad milánskym AC

NETKY.SK • 20 December 2021, 11:16 • 2 min
Serie A: Kontroverzné rozhodnutie systému VAR rozhodlo o výhre Neapolu nad milánskym AC

MILÁNO – V šlágri 18. kola talianskej Serie A sa stretlo milánske AC s Neapolom. Súboj druhého s tretím nakoniec dopadol lepšie pre Neapol, ktorý vďaka gólu Elmasa vyhral najtesnejším možným rozdielom 1:0.

slovakia

left justify in out

Kessiemu neuznali jeho vyrovnávajucí gól, Lobotka nastúpil v 54. minúte

 

Hostia udreli už v 5. minúte stretnutia, keď si na roh z pravej strany vyskočil Elif Elmas a hlavou rozvlnil sieť. V 18. minúte mohol rovnako hlavou vyrovnať Zlatan Ibrahimovič, no tesne minul. V 34. minúte mieril vedľa žrde strelou z diaľky Alessandro Florenzi a krátko po zmene strán vyškriabal brankár SSC David Ospina strelu Ibrahimoviča nad brvno. V závere druhého dejstva dostal loptu do siete Franck Kessie, no vyrovnávajúci gól neplatil pre ofsajd, o čom rozhodol VAR. Neapol i AC majú 39 bodov a na vedúci Inter strácajú štyri.

 

 

V ďalšom zápase remizovala Fiorentina so Sassuolom 2:2. Domáci v prvom dejstve nepremenili ani jednu zo šancí, naopak, ich súper po rýchlych akciách dvakrát skóroval. Oslabená Fiorentina napokon na domácom štadióne vybojovala bod.

Spezia, ktorá sa pohybuje tesne nad čiarou zostupu, si po remíze 1:1 podelila body s Empoli. Remíza 1:1 sa zrodila aj v meraní síl Sampdorie s nováčikom z Benátok.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona