Ecclestone je smutný z Vettelovej dominancie, Bahrajn vraj bude bezpečný

NETKY.SK • 24 Február 2012, 08:19 • 2 min
Ecclestone je smutný z Vettelovej dominancie, Bahrajn vraj bude bezpečný

Ecclestone je smutný z Vettelovej dominancie, Bahrajn vraj bude bezpečný - Formula 1 Šéf F1 Bernie Ecclestone je presvedčený, že dominancia Sebastiana Vettela v šampionáte môže uškodiť tomuto motoristickému športu. v novom ročníku si želá, aby sa o titule

slovakia

left justify in out

img

Šéf F1 Bernie Ecclestone je presvedčený, že dominancia Sebastiana Vettela v šampionáte môže uškodiť tomuto motoristickému športu. v novom ročníku si želá, aby sa o titule rozhodlo až v záverečných pretekoch v Brazílii.
      Vettel sa stal v roku 2010 najmladším pilotom v dejinách efjednotky, ktorý získal majstrovské vavríny a titul obhájil v uplynulej edícii už v októbri - tri podujatia pred koncom seriálu. Ecclestone sa obáva, že ak sa tento scenár zopakuje, bude to mať negatívny dopad. "Vždy sa opakujeme, ale teraz naozaj dúfame, že posledné preteky budú tie, v ktorých sa rozhodne. Nechceme to, čo sa stalo vlani. Viem, že jedinou osobou, ktorá bude namietať, je Sebastian, ale všetci ostatní s tým asi súhlasia," uviedol Ecclestone a dodal: "Nebolo to dobré a bol som prekvapený, že sme s televíznym rejtingom ešte ako-tak prežili. Často sa pýtam, či to ľudia sledujú pre záujem o šampionát, alebo pre záujem o konkrétne preteky." Šéf súťaže za hlavného Vettelovho konkurenta pasuje Brita Lewisa Hamiltona.
      Ecclestone ďalej povedal, že návratu F1 do Bahrajnu nič nebráni a to i napriek tomu, že vlani pre politické nepokoje túto Veľkú cenu odriekli. "Nikto netvrdí, že tam nepôjde, alebo nechce ísť, takže každý je spokojný. Všetkých som ubezpečil, že po bezpečnostnej stránke sa niet čoho obávať," povedal o pretekoch, ktoré sú na programe 22. apríla.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies