Dvojica si musela zmeniť miesto svadby kvôli Obamovmu golfu

NETKY.SK • 30 December 2014, 07:00 • 2 min
Dvojica si musela zmeniť miesto svadby kvôli Obamovmu golfu

HONOLULU - Dvojica, ktorá sa mala o niekoľko hodín zosobášiť na Havaji neďaleko miesta dovolenky amerického prezidenta Baracka Obamu, sa na vlastnej koži presvedčila, že veľký deň zriedkakedy prebehne podľa plánu.

slovakia

left justify in out

Nevesta a ženích - obaja kapitáni americkej armády - mali uzavrieť manželstvo v nedeľu na armádnom golfovom ihrisku Kaneohe Klipper s nádhernými výhľadmi na oceán. Ihrisko sa nachádza v blízkosti Obamovho prenajatého dovolenkového domu v meste Kailua v americkom štáte Havaj, informovala dnes agentúra AP. Dvojica sa však v sobotu dozvedela, že si musí preložiť svadbu na iné miesto, viac vzdialené od 16. jamky, pretože Obama s priateľmi si plánujú zahrať golf.

      

Osoba oboznámená s nepríjemnou udalosťou uviedla, že Biely dom nevedel o tomto konflikte, až kým nebolo po všetkom. Dodala, že Obama zatelefonoval neveste, ospravedlnil sa a zablahoželal novomanželom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies