Dubničanovi namerali policajti takmer 3,5 promile

NETKY.SK • 12 Január 2015, 15:12 • 2 min
Dubničanovi namerali policajti takmer 3,5 promile

KOLAČÍN - Z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky obvinil 9. januára poverený policajt Okresného dopravného inšpektorátu v Trenčíne 37-ročného Františka z Novej Dubnice.

slovakia

left justify in out

František v ten istý deň popoludní jazdil v Kolačíne v okrese Ilava na Škode Felicia pod vplyvom alkoholu. Informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. 
     

Vodiča zastavili a podrobili dychovej skúške príslušníci Obvodného oddelenia Policajného zboru v Dubnici nad Váhom. "František nafúkal 1,61 mg/l, čo je v prepočte 3,35 promile alkoholu. Opakovaná dychová skúška po 20 minútach mala o niečo nižšiu hodnotu, a to 3,19 promile alkoholu," uviedla Antalová.
     

Doplnila, že policajti vodiča následne obmedzili na osobnej slobode a umiestnili do cely predbežného zaistenia. Za tento skutok mu hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody až na jeden rok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies