DOJÍMAVÝ PRÍBEH: Domáci miláčik nechce dovoliť aby ťažko choré dievčatko odpojili od prístrojov

NETKY.SK • 8 Máj 2016, 11:32 • 2 min
DOJÍMAVÝ PRÍBEH: Domáci miláčik nechce dovoliť aby ťažko choré dievčatko odpojili od prístrojov

MINNEAPOLIS - Najhoršie je keď trpia deti a vy im nemôžete nijako pomôcť. Osud sa kruto zahral aj s maličkou Norou Hall. Tá už v štvrtom mesiaci svojho života prekonala mŕtvicu, následkom čoho jej prestal pracovať mozog.

slovakia

left justify in out

Lekári ju museli preto uviesť do umelého spánku. Nie je žiadna šanca, že sa niekedy Nora preberie. Rodičia sa po najťažšom rozhodnutí v živote rozhodli svoje dievčatko viac netrápiť a odpojiť ju od prístrojov.

 

Mama malej dcérky napísala na sociálnu sieť: "Máme zlomené srdcia. Náš svet sa rozbil."

 

Mozog Nory už nefunguje a nemá dostatočne vyvinutý krvný obeh. Nezaberajú ani žiadne lieky a tak nie je dôvod čokoľvek predlžovať. Rodičia sú z celej situácie zdrvení. Je to pre nich nepredstaviteľná bolesť.

 

"Snažili sme sa ju zachrániť. Nemalo sa to stať," hovorí smutne matka. Pokiaľ ju budú držať na prístrojoch, je tu veľká šanca, že bude mať mŕtvicu znova a prídu ďalšie zdravotné komplikácie. A to už nikto nechce dopustiť.

 

Nora si prežila za svoj krátky život veľa bolesti. Tento týždeň ju tak chcú odpojiť od prístrojov. Dievčatko počas jej posledných dní strážia rodinní psi. Baset sa od nej ale nechce pohnúť ani na krok. 
 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies