FOTO Dojemné gesto Leicesteru City mladému fanúšikovi, ktorému zomrela mama

NETKY.SK • 25 Február 2016, 12:00 • 2 min
FOTO Dojemné gesto Leicesteru City mladému fanúšikovi, ktorému zomrela mama

LEICESTER – Futbalový klub Leicester City brilantným gestom ukázalo, že má k svojim fanúšikom naozaj blízko a váži si každého z nich.

slovakia

left justify in out

Fanúšik Rob Keyworth, ktorého strýko Ken Keyworth kedysi hrával za tento tím, sa obrátil na vedenie klubu s veľkou prosbou v mene svojho 9-ročného synovca Charlieho. Malému fanúšikovi nedávno zomrela jeho mama a celá rodina sa snažila nejak smútiaceho chlapca rozveseliť.

Rob dúfal, že niekto v klube by mohol malému Charliemu ukázať pamiatky jeho prastrýka. Keď sa v klube dozvedeli o tejto strašnej tragédii, okamžite pozvali zdrveného chlapca na VIP prehliadku King Power štadióna.

 

"Všetko, čo Charlie chcel, bolo ísť do obchodu a získať hrnček a prívesok na kľúče," povedal jeho otec Mike. "Dostal však oveľa viac a na istý čas ho to aspoň priviedlo na lepšie myšlienky."

 

 

Leicester City. Proper football club. As I've mentioned in the past, my uncle played for Leicester in the 60s and was...

Posted by Rob Keyworth on Saturday, 20 February 2016

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies