Do B. Bystrice prichádza Frolo, Čížek a Američan Unic, Kytnár zostáva

NETKY.SK • 30 Október 2014, 16:55 • 2 min
Do B. Bystrice prichádza Frolo, Čížek a Američan Unic, Kytnár zostáva

BANSKÁ BYSTRICA - Vedenie hokejového extraligistu HC'05 Banská Bystrica vystužilo tím príchodom troch nových hráčov.

slovakia

left justify in out

Pod Urpínom budú od štvrtka pôsobiť obrancovia Tomáš Frolo s Václavom Čížekom, konkurenciu na brankárskom poste zvýši Američan Josh Unic. Do konca sezóny bude bystrický dres obliekať aj útočník Milan Kytnár. Informoval oficiálny web klubu. 
     

Tridsaťdvaročný Frolo odštartoval sezónu v tíme Saryarka Karaganda, predtým však pôsobil výlučne v českej extralige v tímoch Plzne, Mladej Boleslavi, Třinca či Vsetína ešte na najvyššej úrovni. Spoločne s ním prichádza do mužstva "baranov" aj 25-ročný český zadák Václav Čížek. Ten strávil posledné dva ročníky v druholigovom Moste, predtým obliekal na striedavý štart aj dres extraligovej Mladej Boleslavi.
     

Konkurenciu na bránkarskom poste, kde sa v súčasnosti strieda Miika Wiikman s Andrejom Košarišťanom, by mal zvýšiť americký legionár Josh Unica. Ten chytal v univerzitnej zámorskej súťaž za Western Ontario, USA navyše reprezentoval na svetových šampionátoch do 17, 18 aj 20 rokov. So "sedemnástkou" a "osemnástkou" získal na MS strieborné medaily.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies