Dnešný požiar áut v Seredi spôsobil ich majiteľom škodu za 50.000 eur

NETKY.SK • 28 Február 2014, 14:51 • 2 min
Dnešný požiar áut v Seredi spôsobil ich majiteľom škodu za 50.000 eur

SEREĎ - Dnes nadránom zhoreli v Seredi na parkovisku na Garbiarskej ulici dve osobné motorové vozidlá a ďalšie tri sa poškodili.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom krajský hovorca Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Tomáš Bílik.
      


Ako povedal, na mieste udalosti zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva HaZZ v Galante z hasičskej stanice Sereď. "Horeli dva osobné automobily značky Audi A6 a Mercedes-Benz vzdialené od seba približne 50 metrov, ktoré boli v čase príchodu hasičov celé zasiahnuté požiarom," uviedol. 
Dodal, že na likvidáciu požiaru hasiči nasadili jeden vysokotlakový prúd a dva prúdy „C“.
      
Podľa jeho ďalších slov zásah komplikoval únik pohonných hmôt, ktoré vytekali z poškodených palivových nádrží vozidiel. "Mohutným požiarom sa poškodili ďalšie tri osobné automobily: VW Golf, Škoda Felícia a Ford Mondeo.Majitelia vozidiel v dôsledku požiaru utrpeli priamu materiálnu škodu, ktorú predbežne vyčíslili na 50.000 eur. Hasiči svojou činnosťou zachránili majetok takmer za 60.000 eur. Príčina vzniku požiaru je predmetom vyšetrovania," uzavrel Bílik.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies