DK SFZ upustila od uloženia trestu Trenčanovi Mosesovi

NETKY.SK • 31 Október 2014, 14:01 • 2 min
DK SFZ upustila od uloženia trestu Trenčanovi Mosesovi

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) na svojom pravidelnom štvrtkovom zasadnutí rozhodla o upustení od uloženia trestu pre útočníka fortunaligového klubu AS Trenčín Mosesa Daddyho-Ajalu Simona.

slovakia

left justify in out

Nigérijský krídelník dostal červenú kartu v minulotýždňovom stretnutí na ihrisku Spartaka Trnava. Vedenie klubu spod Čákovho hradu sa obrátilo na Komisiu rozhodcov SFZ, tá vyhovela sťažnosti Trenčanov a uznala, že Moses Simon inkasoval vylúčenie neoprávnene. "Komisia na základe vlastných zistení a stanoviska odbornej komisie SFZ upúšťa od uloženia disciplinárneho opatrenia podľa čl. 38/1 disciplinárneho poriadku," uvádza sa v najnovšej úradnej správe DK zverejnenej na webe SFZ.

 

DK SFZ nepodmienečne pozastavila výkon športovej činnosti na 5 týždňov s prerušením za vylúčenie Michalovi Rakovanovi z druholigového tímu MFK Lokomotíva Zvolen, ktorý dostal ČK za hrubé nešportové správanie (HNS) - opakované kopnutie súpera v prerušenej hre. Jedno súťažné stretnutie si nezahrá Peter Petrán z MŠK Rimavská Sobota za vylúčenie po druhej žltej karte. Tak isto v jednom dueli nemôžu nastúpiť za 5 napomenutí ŽK Boris Sekulič z MFK Košice, Jakub Brašeň z FC DAC 1904 Dunajská Streda a hráč druholigového Popradu Marián Ferenc. 

 

Disciplinárka tiež uložila pokutu 300 eur klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda za HNS divákov (použitie pyrotechniky) po domácom stretnutí 14. kola Fortuna ligy s MFK Ružomberok. DK SFZ žiada klub FC Spartak Trnava o podrobné písomné stanovisko k HNS divákov (vulgárne pokriky, použitie pyrotechniky) v stretnutí 15. kola Fortuna ligy proti AS Trenčín. Rovnako sa písomne majú vyjadriť aj zástupcovia Trenčanov k HNS divákov (vulgárne pokriky) v tom istom zápase. Oba kluby majú čas do 5. novembra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies