Djemba Djemba na dva roky hráčom Partizanu Belehrad

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 11:11 • 2 min
Djemba Djemba na dva roky hráčom Partizanu Belehrad

BELEHRAD 25. júla (SITA) - Bývalý defenzívny stredopoliar anglického futbalového klubu Manchester United Eric Djemba Djemba podpísal kontrakt na dva roky s úradujúcim srbským šampiónom Partizan Belehrad.

slovakia

left justify in out

Oznámenie o príchode kamerunského reprezentanta prišlo len pár hodín po postupe Belehradčanov do 3. predkola Ligy majstrov 2013/2014 cez arménsky tím FC Širak Gjumri. Tridsaťdvaročný rodák z mesta Douala naposledy pôsobil v izraelskom Hapoeli Tel Aviv. "Po rokovaniach, ktoré trvali celý utorok, sa obidve strany dohodli na posledných detailoch zmluvy a hráč bude k dispozícii mužstvu na najbližšie stretnutie Ligy majstrov," uvádza sa na oficiálnej stránke Partizanu.

Djemba Djemba hrával na Old Trafforde v rokoch 2003 - 2005, ale nedokázal sa výraznejšie presadiť v A-tíme. Preto odišiel do Aston Villy, kde v priebehu dvoch sezón absolvoval 11 stretnutí. Kamerunčan si vyskúšal aj katarskú súťaž s klubom Qatar SC alebo pôsobenie v Dánsku vo farbách Odense. Djemba Djemba bol členom víťaznej kamerunskej reprezentácie na Africkom pohári národov 2002 a v tom istom roku sa predstavil aj na majstrovstvách sveta v Japonsku a Kórejskej republike. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies