Didier Drogba rokuje o prestupe s tímom z americkej MLS

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 19:10 • 2 min
Didier Drogba rokuje o prestupe s tímom z americkej MLS

LONDÝN – Bývalý útočník londýnskej Chelsea Didier Drogba potvrdil, že rokuje o letnom prestupe do jedného z tímov americkej MLS.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný futbalista je od skončenia uplynulej sezóny Premier League voľným hráčom. Napriek tomu, že sa jeho meno spájalo s prestupom do talianskej Serie A, to teraz vyzerá tak, že by mohol nasledovať svojho bývalého spoluhráča Franka Lamparda a Stevena Gerrarda do americkej MLS.

Drogba v rozhovore pre FCInter1908 povedal: "Neviem aká je súčasná situácia (s Interom). Inter je skvelý klub a keby ma kontaktovali, tak by som si určite s radosťou vypočul ich ponuku. V súčasnosti však rokujem s jedným tímom MLS. Keby sa o mňa Inter vážne zaujímal, tak by som to zvážil."

 



Oficiálne síce nebolo potvrdené meno klubu, s ktorým Drogba rokuje, ale nedávne správy naznačujú, že by mohlo ísť o Chicago Fire. V prípade, že budú rokovania úspešné, tak MLS získa do svojich radov jedného z najnebezpečnejších útočníkov uplynulej dekády.

Didier Drogba strelil v drese Chelsea 164 gólov v 381 zápasoch a získal štyri majstrovské tituly Premier League. Futbalista z Pobrežia Slonoviny taktiež premenil rozhodujúci pokutový kop v penaltovom rozstrele vo finále Ligy majstrov 2012, v ktorom Chelsea porazila Bayern Mníchov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies