Del Bosque na Bielorusov nominoval aj nováčikov Vidala a Rica

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 13:34 • 2 min
Del Bosque na Bielorusov nominoval aj nováčikov Vidala a Rica

MADRID - V nominácii futbalových majstrov Európy Španielov na kvalifikačný súboj C-skupiny EURO 2016 proti Bielorusku figuruje prvýkrát aj meno stredopoliara FC Sevilla Aleixa Vidala.

slovakia

left justify in out

Tréner Vicente del Bosque dal dôveru aj jeho klubovému spoluhráčovi a rovnako debutantovi vo výbere "La Furia Roja" Sergiovi Ricovi.

 

Španieli sú na druhom mieste C-skupiny, ktorej po piatich zápasoch kraľujú Slováci. Zverenci trénera Jána Kozáka majú na konte plný počet 15 bodov a 14. júna hostia v Žiline Macedóncov.

 

Vidal a Rico sa pripojili v tíme obhajcu ku klubovému spoluhráčovi Vitolovi. Dôveru dostali aj ako uznanie za výkony v Európskej lige UEFA 2014/2015, v ktorej postúpili do finále. Španieli majú zraz v Madride 8. júna. O tri dni odohrajú prípravný súboj s Kostarikou v Leone a následne sa presunú do Bieloruska. Tam sa bude hrať na modernom štadióne v Borisove.

 

nominácia Španielska na prípravný zápas s Kostarikou a kvalifikačný duel EURO 2016 v Bielorusku:

brankári: Iker Casillas (Real Madrid), David De Gea (Manchester United), Sergio Rico (FC Sevilla)

obrancovia: Dani Carvajal (Real Madrid), Gerard Pique, Marc Bartra (obaja FC Barcelona), Juanfran (Atletico Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Jordi Alba (FC Barcelona), Juan Bernat (Bayern Mníchov)

stredopoliari: Sergio Busquets (FC Barcelona), Mikel San Jose (Athletic Bilbao), Koke (Atletico Madrid), Andres Iniesta (FC Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal Londýn), David Silva (Manchester City), Vitolo (FC Sevilla), Isco (Real Madrid), Cesc Fabregas (Chelsea Londýn), Aleix Vidal (FC Sevilla)

útočníci: Alvaro Morata (Juventus Turín), Pedro (FC Barcelona), Nolito (Celta Vigo), Paco Alcacer (FC Valencia)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies