Dedinka Nieciecza si verí aj pred duelom s Legiou Varšava

NETKY.SK • 25 September 2015, 11:25 • 2 min
Dedinka Nieciecza si verí aj pred duelom s Legiou Varšava

NIECIECZA - Nováčika najvyššej poľskej futbalovej súťaže Termalicu Bruk-Bet Nieciecza čaká v nedeľu náročný duel na pôde Legie Varšava. Klub z dedinky v juhovýchodnom Poľsku, ktorý svoje domáce zápasy hráva na štadióne Hutnika v Krakove, nezačal sezónu 2015/2016 najlepšie. V lige prehral úvodné tri stretnutia a účinkovanie v národnom pohári sa preňho skončilo hneď v prvom zápase.

slovakia

left justify in out

Termalica sa však postupne pozviechala, zaznamenala až štyri triumfy v Ekstraklase a aktuálne figuruje na 8. mieste ligovej tabuľky so ziskom 13 bodov. Nováčik najvyššej súťaže si verí aj pred duelom 10. kola na pôde varšavskej Legie: "Naša sila je v kolektíve. Môžeme zdolať kohokoľvek. V tejto sezóne sme to už niekoľkokrát dokázali. Prečo by sa tak nemohlo stať aj vo Varšave," položil si rečnícku otázku skúsený Slovák vo farbách Termalice Pavol Staňo.

 

Štart tridsaťsedemročného zadáka je však otázny, keďže ho podľa Przegladu Sportowého v priebehu týždňa sužovali problémy s bedrom a trénoval iba individuálne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies