Dcéra Ernesta Valka musela tri roky po otcovej smrti vyplatiť obrovský dlh

NETKY.SK • 24 Február 2015, 10:10 • 2 min
Dcéra Ernesta Valka musela tri roky po otcovej smrti vyplatiť obrovský dlh

BRATISLAVA - Tri roky po smrti prominentného právnika Ernesta Valka sa na jeho dcéru Janu nečakane vynoril obrovský dlh. Valko totiž zastupoval štátnu spoločnosť Slovenská konsolidačná v spore s firmou St. Nicolaus, ktorá mu po prehre vyplatila vyše stotisíc eur ako právne trovy.

slovakia

left justify in out

Najvyšší súd však v dovolacom konaní verdikt zrušil. Valko však vyše 136.000 eur nevrátil späť a vec sa ťahala aj tri roky po jeho smrti. Dlh tak prešiel na jedinú dedičku - jeho dcéru Janu, ktorá musela zaplatiť 136.000 eur. "Myslím si, že všetko je jasné z tej zmluvy. Vracala som peniaze Slovenskej konsolidačnej a už som ich aj vyplatila....", povedala pre denník Nový čas Jana Valková.

 

Prípad vraždy Ernesta Valka zatiaľ stále nie je uzavretý. Prezídium Policajného zboru tvrdí, že vyšetrovanie intenzívne pokračuje, dodáva denník.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies