David Wilson z NHL to skúsi v atletike

NETKY.SK • 19 August 2014, 10:09 • 2 min
David Wilson z NHL to skúsi v atletike

NEW YORK - Pred dvoma týždňami oznámil koniec kariéry profesionálneho hráča amerického futbalu, teraz sníva o účasti na olympijských hrách 2016 v Riu de Janeiro - ako atlét.

slovakia

left justify in out

Bývalý running back New Yorku Giants David Wilson sa chce presadiť v trojskoku. Disciplíne sa venoval na strednej škole aj na univerzite Virginia Tech. Nestratil by sa ani v šprinte, jeho osobný rekord na stovke bol 11,01 s. So svojím bývalým vysokoškolským trénerom sa už začal pripravovať, aby splnil smelé plány a dostal sa do reprezentácie USA.

 

Dvadsaťtriročný Wilson musel dať zbohom americkému futbalu pre zranenie krku. Giants ho draftovali v roku 2012 z celkovo 32. miesta. V nováčikovskej sezóne získal 358 yardov a dosiahol štyri touchdowny, postupne sa vyprofiloval na kick returnera. V tejto pozícii nabehal 1533 yardov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies