Dávid Ivan zo Sampdorie smútil po zápase s FC Turín

NETKY.SK • 5 Február 2016, 09:13 • 2 min
Dávid Ivan zo Sampdorie smútil po zápase s FC Turín

JANOV - Mladý slovenský futbalista v službách talianskeho klubu Sampdoria Janov Dávid Ivan bol po stredajšom dueli 23. kola tamojšej najvyššej súťaže Serie A proti FC Turín (2:2) sklamaný z konečného výsledku.

slovakia

left justify in out

Janovčania síce ukončili nepríjemnú štvorzápasovú sériu prehier, nevyužili však veľkú šancu na trojbodový zisk. Turínske mužstvo vyrovnalo v štvrtej minúte nadstaveného času druhého polčasu.

 

Portál sampnews24.com označil 20-ročného bratislavského rodáka za najlepšieho hráča Sampdorie. Mládežnícky reprezentant SR podal spoľahlivý výkon.

 

"Začali sme dobre, mali sme to dobre rozohrané. Duel sme už mali prakticky vo vrecku, keď sme inkasovali vyrovnávajúci gól. Takéto góly nemôžeme dostávať. V druhom polčase sme však predviedli dobrý výkon, na ktorom môžeme stavať v súbojoch so silnejšími súpermi," vyhlásil pre klubovú televíziu Ivan, ktorý odohral celé stretnutie. "Vážim si dôveru trénera. Nastúpil som po boku Palomba. Je to fantastický hráč s množstvom skúseností. Veľmi mi na trávniku pomáha," skonštatoval talentovaný Slovák. Ten počas doterajších 23 kôl Serie A nastúpil až 16-krát a zaznamenal jeden gól. Ďalší futbalista spod Tatier vo farbách Sampdorie Milan Škriniar sledoval duel z lavičky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies