Ďalší poslanec vystúpil z najväčšieho klubu v Banskej Bystrici

NETKY.SK • 7 Február 2017, 12:50 • 2 min
Ďalší poslanec vystúpil z najväčšieho klubu v Banskej Bystrici

BANSKÁ BYSTRICA – Mimoriadny bod zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Banskej Bystrici sa zaoberal rozhodnutím poslanca Igora Kašpera vystúpiť z poslaneckého klubu SMER-SD, SDKÚ-DS, SNS.

slovakia

left justify in out

Už po decembrovom zasadnutí MsZ oznámil ukončenie pôsobenia v tomto klube poslanec Karol Konárik. Mestské zastupiteľstvo schválilo vystúpenie dvoch členov poslaneckého klubu SMER-SD, SDKÚ-DS, SNS a ich ďalšie pôsobenie ako nezaradených.

 

„Dôvodov, prečo som sa rozhodol vystúpiť z poslaneckého klubu je viac, ale najreálnejší je ten, že tento klub dlhodobo nejavil známky poslaneckého klubu. Bola to absolútna nefunkčnosť. Stretávali sme sa oveľa menej, ako sme sa dohodli, niekedy až tesne pred zastupiteľstvom, aj to len na krátku chvíľu a v oklieštenej zostave. Dôležité dokumenty nám boli predkladané častokrát na poslednú chvíľu, niekedy až v deň zastupiteľstva,“ povedal vo vystúpení Kašper. „Pán primátor, kolegyne, kolegovia, dávam Vám svoje slovo, že ako nezaradený poslanec budem naďalej podporovať všetky dobré a zmysluplné myšlienky, ktoré odznejú na tejto pôde,“ dodal na záver poslanec.

 

Predseda poslaneckého klubu Jakub Gajdošík pre SITA povedal: “Tento klub vznikol z rôznych politických strán a nezávislých kandidátov, aby podporoval pána primátora Noska a vedenie mesta. Týchto 15 poslancov naďalej deklaruje podporu primátorovi.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies