VIDEO Dali by ste si takýto mliečny koktail s nutellovými šiškami?

NETKY.SK • 7 August 2015, 19:06 • 2 min
VIDEO Dali by ste si takýto mliečny koktail s nutellovými šiškami?

SYDNEY – V austrálskej kaviarni predávajú mliečne koktaily s nutellovou šiškou, ktoré sa stali hitom internetu. Vyzerajú neskutočne dobre a hodnotenia na sociálnych sieťach vyznievajú v superlatívoch.

slovakia

left justify in out

Tento koktail dostal názov The Tella Ball a je to nutellový mliečny koktail s obrovskou nutellovou šiškou na vrchu. Priamo cez šišku je v koktaily zapichnutá slamka, ktorou si môžete vychutnávať sladké nebíčko. Jedinou nevýhodou je, že sa predáva iba v kaviarni v austrálskom Sydney, avšak boli by sme ochotní kvôli tomu vycestovať.

 



Majiteľ kaviarne Foodscraft Espresso Aki Daikos pre stránku Sydney’s Good Food povedal: "Tento koktail sme vymysleli minulý týždeň, keď sme sa snažili byť v kuchyni kreatívny. Zákazníkom to veľmi chutilo a na sociálnych sieťach sa spustilo hotové šialenstvo."

 

 


Keď náhodou nemáte v blízkej budúcnosti cestu do Sydney, tak si môžete pripraviť rýchly nutellový koktail aj doma. Potom už len stačí skočiť do najbližšieho supermarketu pre nutellovú šišku, zapichnúť slamku a vychutnávať si sladký sen.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies