Cuky Luky Film videlo za prvý víkend viac než 53-tisíc divákov

NETKY.SK • 24 Apríl 2017, 16:21 • 2 min
Cuky Luky Film videlo za prvý víkend viac než 53-tisíc divákov

BRATISLAVA - Slovenskú bláznivú komédiu Cuky Luky Film (2017) videlo počas prvého víkendu v slovenských kinách 53 144 divákov.

slovakia

left justify in out

Za veľkou návštevnosťou stojí aj fakt, že sa tvorcovia po bratislavskej premiére rozhodli snímku predstaviť divákom po celom Slovensku. V jedenástich slovenských mestách im minulý týždeň umožnili osobné stretnutie s predstaviteľkami hlavných hrdiniek Petrou Polnišovou a Zuzanou Šebovou, producentom Danom Danglom ako aj ďalšími hercami z filmu.

Novinka režiséra Karla Janáka je príbehom o začiatku priateľstva, ktoré navždy zmenilo životy dvoch hlavných postáv. Neuznaná video bloggerka Cuky, túžiaca po sláve sa stretáva s Luky, celebritou na výslní, ktorá má všetko okrem lásky. Aby získala srdce muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy vytvoriť Miss. Jej obeťou sa má pritom stať práve Cuky.

V hlavných úlohách sa v snímke predstavili spomínané Petra Polnišová a Zuzana Šebová, ktoré sú zároveň autorkami scenára. Hlavnú mužskú postavu stvárnil Lukáš Latinák. Vo vedľajších úlohách účinkujú napríklad Diana Mórová, Zuzana Porubjaková či Barbora Švidraňová, ktorá spolu s Emmou Drobnou naspievala pre film ústrednú skladbu.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona