Cristiano Ronaldo sa stal futbalovým kráľom Instagramu, žezlo prebral od Neymara

NETKY.SK • 20 Október 2015, 19:12 • 2 min
Cristiano Ronaldo sa stal futbalovým kráľom Instagramu, žezlo prebral od Neymara

MADRID – Útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo pokoril ďalší rekord, keď sa stal najpopulárnejším futbalistom na sociálnych sieťach.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný kanonier sa uplynulý víkend stal najlepším strelcom v histórii Realu Madrid, keď sa mu podarilo streliť už 324.gól za tento klub.

Tak ako sa Cristianovi darí na ihrisku, tak mu to ide aj mimo neho. Tento týždeň sa totiž stal najpopulárnejším futbalistom na sociálnych sieťach. Portugalčan pravidelne prispieva rôznymi fotografiami či statusmi na Facebook, Twitter či Instagram.

 

img

 

Ronaldo je najpopulárnejším futbalistom na Facebooku či Twitteri už nejaký ten piatok, avšak v posledných dňoch sa stal kráľom futbalistov aj na Instagrame. Korunu prebral od barcelonskej hviezdy Neymara, ktorý bol dlhú dobu najsledovanejším futbalistom Instagramu. Cristiano Ronaldo ho však prekonal.

 

img


Brazílčan Neymar sa môže pýšiť naozaj astronomickým počtom nasledovníkov, keď jeho profil sleduje vyše 33,3 milióna ľudí. Ronaldov profil však posunul túto hranicu ešte ďalej, keď aktuálny počet jeho nasledovníkov je 33,5 milióna.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies