Costa zosmiešnil spoluhráčov, Carragher: Veľmi zlé pre morálku

NETKY.SK • 15 December 2015, 18:13 • 2 min
Costa zosmiešnil spoluhráčov, Carragher: Veľmi zlé pre morálku

LONDÝN - Zložil si ruky pod hlavou a tváril sa, že spí.

slovakia

left justify in out

Tak reagoval španielsky futbalista Diego Costa pri defenzívnej chybe svojich spoluhráčov z FC Chelsea, ktorá viedla k vedúcemu gólu Leicestru City v pondelkovom zápase 16. kola anglickej Premier League. Leicester napokon triumfoval po výsledku 2:1 a opäť sa dostal na čelo tabuľky.

 

'Netímové' gesto španielskeho útočníka kritizoval bývalý anglický reprezentant Jamie Carragher. "Nič nie je horšie pre morálku mužstva. Zosmiešnil spoluhráčov a to sa nerobí. Navyše Costa nemá čo hovoriť, on je zaspatý celý čas. V porovnaní s minulou sezónou je iba svojím tieňom," uviedol Carragher.

 

Kríza londýnskej Chelsea pokračuje, zverenci trénera Joseho Mourinha sú po deviatej prehre v sezóne na 16. mieste v tabuľke. Podľa Carraghera je evidentný rozpor medzi hráčmi a koučom Mourinhom. "Teraz je na (majiteľovi) Romanovi Abramovičovi, na ktorú stranu sa postaví. Buď podrží trénera alebo hráčov. Myslím, že neexistuje možnosť, že táto skupina hráčov a súčasný tréner môžu v dlhodobejšom koncepte úspešne spolupracovať. Niečo sa musí zmeniť," dodala legenda FC Liverpool.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies