Cormier vs Jones 2, hlavný zápas na UFC 200

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 14:44 • 2 min
Cormier vs Jones 2, hlavný zápas na UFC 200

LAS VEGAS - Minulý týždeň sa v relácií Good Morning America predstavil prezident UFC Dana White a pár zápasníkov ktorí budú zápasiť na UFC 200.

slovakia

left justify in out

Boli to Jon Jones, Daniel Cormier, Miesha Tate, Paige VanZanttal, Frankie Edgar a legenda Chuck Liddell. White tu oznámil aj náhradu za zápas McGregor vs Diaz 2, bude ním Cormier vs Jones 2. Bude to veľká odveta ktorú Cormier veľmi očakáva nakoľko v jeho profi kariére má iba jednu prehru práve s Jonsesom. Jones zasa túži po svojom opasku ktorého bol zbavený za svoje prešľapy.

 

White povedal: "Poskladať fight card UFC 200, fuu tak to bolo zaujímavé. Stalo sa pár šialených vecí. Boli medzi nimi aj dobré aj zlé. Jon Jones mal minulú sobotu zápas v ktorom vyhral proti Ovince St. Preuxovi. Bol mimo 15 mesiacov, ale teraz sa vrátil, a nárokuje si na titulový opasok poloťažkej váhy. Takže hlavným zápasom bude Daniel Cormier vs Jon Jones".

 

Dúfajme, že v zápase nebude brániť Jonesove zranenie. Po UFC 197 mu ortopéd nariadil stop na 6 mesiacov. Tento čas sa teoreticky môže skrátiť, uvidí sa čo povedia ďalšie vyšetrenia a závisí to aj od regenerácie samotného zápasníka. Jones na Twitteri tvrdí, že mu nič nie je.

 

Prvé vzájomné stretnutie mali na hlavnom zápase UFC 182. Po dosť veľkom promo sme mohli vidieť dosť nudný zápas, ktorý skončil po piatich kolách jednoznačným víťazstvom Jonesa. Po tom sa Jones dostal do problémov, a zobrali mu aj titul. O tento titul sa potom pobili na UFC 187 Cormier proti Anthonymu Johnsonovi, víťazne zo zápasu vyšiel Cormier. Odvtedy titul raz aj obhájil proti švédskemu Gustafssonovi na UFC 192. Bude to veľký zápas o regulárny titul, takže sa máme na čo tešiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies