Čo všetko sú ochotní spraviť pre svoju krásu?

NETKY.SK • 11 September 2017, 12:19 • 2 min
Čo všetko sú ochotní spraviť pre svoju krásu?

BRATISLAVA - Je samozrejmé, že každý chce vyzerať čo najlepšie. Vypadať "k svetu" majú slávni ľudia v popise práce. Veď sa na nich pozerá denne množstvo ľudí, fanúšikov alebo papaparazzov. Viete akým spôsobom sa populárne osobnosti vylepšujú pred tým, než sa objavia pred objektívmi fotoaparátov? Nečakajte nič normálne...

slovakia

left justify in out

Katie Holmes

Nie je žiadnym tajomstvom, že Katie má rada francúzsku kuchyňu. Lenže zatiaľ čo Francúzi slimákov s obľubou konzumujú, ona si ich radšej dáva na tvár. Ich sliz vraj regeneruje pleť a zaisťuje večnú mladosť.

 

obrazok

 

Bar Refaeli

Modelka a expriateľka Leonarda DiCapria je stále vyhľadávanou favoritkou módnych návrhárov, aj keď už nepatrí medzi najmladšie. Čím si Bar pomáha k dokonalému vzhľadu? Rada si dopraje pleťovú masku z 24 karátového zlata.

 

obrazok

 

Manželia Beckhamoví

Aj tento hollywoodsy pár chce tiež vyzerať čo najlepšie. V ich prípade to znamená pravidelnú návštevu istých kúpeľov, v ktorých o saunu a masáže naozaj nejde. Jedná sa o kúpeľ zložený z vody, ryžových otrúb a vtačích exkrementov. Áno čítate dobre. Táto "liečba" stojí neskutočne veľa, ale vraj pokožku zanecháva hebkú a lesklú.

 

obrazok

 

Demi Moore

Zovňajšok herečky stále vyvoláva otázky. Užíva snáď nejaký zvláštny elixír? Hravo by do vrecka strčila o 20 rokov mladšie kolegyne. Demi sa nebojí íšt do extrému, čo sa jej krásy týka. Občas si na seba nechať prisať pijavice, ktoré ju okrem trošku krvi zbavia aj škodlivých toxínov.

 

obrazok

 

Kim Kardashian

Toľko peňazí, času a úsilia čo musí Kim obetovať starostlivosti o pleť, aby vyzerala dobre na selfie fotkách jej nezávidíme. Aby bola ešte krajšia rada zájde do salónu, kde si z ramien nechá odobrať krv. Krvné doštičky z nej potom putujú naspäť do pleti na tvári, prostredníctvom obrovskej injekcie.

 

obrazok

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies