Číňanka pomenovala psa podľa suseda, aby ho urazila, teraz bude pykať

NETKY.SK • 18 December 2012, 08:03 • 2 min
Číňanka pomenovala psa podľa suseda, aby ho urazila, teraz bude pykať

Číňanka pomenovala psa podľa suseda, aby ho urazila, teraz bude pykať - Zaujímavosti Využiť najlepšieho štvornohého priateľa človeka ako kryciu zásterku na urážanie suseda sa v Číne príliš nevypláca. Žene, ktorá pomenovala svojho psíka podľa nenávideného

slovakia

left justify in out

img

Využiť najlepšieho štvornohého priateľa človeka ako kryciu zásterku na urážanie suseda sa v Číne príliš nevypláca. Žene, ktorá pomenovala svojho psíka podľa nenávideného suseda a častovala túto nemú tvár vulgárnymi nadávkami čínsky súd naparil pokutu vo výške 5047 juanov (615 eur). 

Ako informovala v pondelok internetová stránka metro.co.uk, Chu Lin sa pred šiestimi rokmi rozhádala so svojím susedom Wang Sunom kvôli prístavbe na jeho pozemku a tento spor robí zlú krv v susedských vzťahoch dodnes.

Keď si Chu Lin kúpila psa, nazvala ho Wang Sun. A akonáhle sa jeho ľudský menovec objavil nablízku, Chu nenašla pre psíka jediného milého slova. "Vždy keď ma zbadala, začala kliať a vulgárne psovi nadávať, používajúc moje meno," posťažoval sa Wang počas súdneho procesu. "Všetkým je nám jasné, koho reálne urážala."

Sudca súhlasil, že Chu svojím konaním spôsobila Wangovi "psychickú traumu" a nariadil jej ospravedlniť sa. Žena s nevyberaným slovníkom musí takisto zaplatiť mastnú pokutu.

Počet "psíčkarov" v Číne začína v posledných rokoch narastať, najmä v dôsledku rastúcich priemerných platov. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies