Policajt z Výmeny manželiek spáchal samovraždu, nechal list na rozlúčku

NETKY.SK • 21 August 2020, 15:27 • 2 min
Policajt z Výmeny manželiek spáchal samovraždu, nechal list na rozlúčku

Tragická udalosť postihla vznik novej rady reality show Výmena manželiek. Jeden z účastníkov počas desiatich dní nakrúcania, kedy si dve domácnosti vymenia manželky a mamičky, zomrel. Podľa Blesku spáchal samovraždu obesením.

slovakia

left justify in out

"Musíme s ľútosťou potvrdiť úmrtie účastníka jednej z našich show. Jeho rodine vyjadrujeme hlbokú sústrasť. Vzhľadom k prebiehajúcemu vyšetrovaniu prípadu Políciou ČR nemôžeme oznámiť ďalšie informácie. TV Nova poskytuje vyšetrovateľom všetku súčinnosť," uviedla riaditeľka komunikácie Novy s tým, že epizódu, v ktorej muž pôsobil, televízia samozrejme neodvysiela.

 

S manželkou vraj nemali problémy

Zosnulým má byť policajt z Opavska, píše Blesk. "Nedokážem to pochopiť, dva dni pred tou tragédiou sa smial, vtipkoval, ako vždy," cituje denník ženu zo susedstva a dodala: "S manželkou žili v úplne spokojnom manželstve. Do relácie išli zo srandy, z hecu."

 

Dôvody, ktoré policajta viedli k samovražde, by mohli ozrejmiť dva listy na rozlúčku, ktoré zanechal.

 

 

Polícia preveruje všetky okolnosti
Pohrebu sa zúčastnili aj zástupcovia moravskosliezskej polície. Policajt pôvodne slúžil v Prahe, potom bol na vlastnú žiadosť prevelený do Opavy.

 

Neskôr opäť na vlastnú žiadosť odišiel slúžiť do špeciálnej poriadkovej jednotky do Prahy, odkiaľ sa s ním na Opavsku prišli rozlúčiť jeho kolegovia.

 

Okolnosti tragédie preveruje moravskosliezska polícia. "Policajti preverujú všetky okolnosti, skutočnosti, a či na smrti muža nemala podiel iná osoba. S ohľadom na pozostalých nebudeme zverejňovať žiadne bližšie informácie," oznámila Denníku moravskosliezska polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies