Čikoš: Nevydarené vystúpenia nás musia motivovať

NETKY.SK • 15 December 2014, 18:43 • 2 min
Čikoš: Nevydarené vystúpenia nás musia motivovať

BRATISLAVA - Futbalisti Slovana Bratislava síce ako jediný slovenský klub účinkovali v hlavnej fáze Európskej ligy, ale posledné 4. miesto v I-skupine v konkurencii SSC Neapol, Young Boys Bern a Sparty Praha bez bodového zisku a s alarmujúcim skóre 1:20 nebolo zďaleka podľa predstáv vedenia úradujúceho majstra SR.

slovakia

left justify in out

Navyše aj v domácej súťaži obsadili "belasí" až 5. miesto s 28 bodmi, na lídra MŠK Žilina majú pred jarnou časťou dvanásťbodový odstup, hoci odohrali o jeden zápas menej.

 

"Naše pôsobenie v Európskej lige beriem ja osobne najmä ako motiváciu do ďalšej práce. Videli sme, na akej úrovni sa hrá futbal v popredných tímoch a čo nám chýba. Máme pred sebou zimnú prestávku a veľa práce. Každý jeden z nás by sa mal zamyslieť nad sebou a svojimi výkonmi. Teraz sa môžeme porovnať a povedať si, koľko nám ešte chýba od toho, aby sme boli hráčmi na európskej úrovni. Netreba to brať negatívne, ale presne naopak. Musí nás to motivovať k ďalšej práci," citoval klubový web Slovana slová obrancu Erika Čikoša, ktorý si dosiaľ dva razy obliekol aj najcennejší dres. 

 

Hoci futbalisti Slovana začali tento ročník dobre a chýbal im iba jeden krok od postupu do skupinovej fázy Ligy majstrov, väčšiu časť jesennej časti sa trápili. "Počas sezóny sa nám často stávalo, že sme nezachytili úvod stretnutia. Potom sa hrá veľmi ťažko. Inkasujete a už vám oťažejú nohy, nie je to ono," skonštatoval ďalej 26-ročný zadák a doplnil: "Stalo sa nám to aj vo štvrtok proti Neapolu (výsledok 0:3, pozn.), ale aj v mnohých predchádzajúcich vystúpeniach. Z toho pramenili zlé výsledky. Teraz prišla zimná pauza a počas nej budeme musieť veľa v tomto smere zapracovať. Vieme, čo nám nejde a potrebujeme to odstrániť. Bude to chcieť ťažkú prípravu." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies