Cibulkovej rýchly koniec na Australian Open, uhrala iba štyri hry, Rybáriková postupuje ďalej!

NETKY.SK • 15 Január 2018, 08:57 • 2 min
Cibulkovej rýchly koniec na Australian Open, uhrala iba štyri hry, Rybáriková postupuje ďalej!

MELBOURNE - Len Magdaléna Rybáriková z dvojice nasadených slovenských tenistiek zvládla úvodnú prekážku na grandslamových Australian Open v Melbourne, Dominika Cibulková nie.

slovakia

left justify in out

Devätnástka podujatia Rybáriková si v pondelok v 1. kole dvojhry poradila s americkou bývalou jednotkou juniorského svetového rebríčka Taylor Townsendovou 6:0, 7:5, v druhom sete nedoplatila za inkasovaný okamžitý rebrejk za stavu 4:3.

 

V 2. kole ju preverí belgická niekdajšia líderka mládežníckeho hodnotenia Kirsten Flipkensová, takisto ako Slovenka semifinalistka Wimbledonu. Miestna finalistka spred štyroch rokov Cibulková nasadená ako dvadsiata štvrtá prehrala s Estónkou Kaiou Kanepiovou dvakrát 2:6, v bilancii zo vzájomných duelov klesla na 1:4.

V tento deň sa ešte predstavia košické kvalifikantky Viktória Kužmová a Karolína Schmiedlová. Kužmová vyzve Belgičanku Elise Mertensovú, čerstvo už dvojnásobnú šampiónku z tasmánskeho Hobartu. Schmiedlová sa pokúsi zaskočiť Rusku Dariu Kasatkinovú nasadenú ako dvadsiatu druhú. Krajania Lukáš Lacko, Kristína Kučová a Jana Čepelová sa dostanú do akcie až v utorok.

Pondelňajšie výsledky slovenských tenistov na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open v Melbourne (15. - 28. januára, tvrdý povrch Plexicushion, celková dotácia 55 miliónov AUD):

Dvojhra žien - 1. kolo:


Magdaléna Rybáriková (SR-19) - Taylor Townsendová (USA) 6:0, 7:5
Kaia Kanepiová (Est.) - Dominika Cibulková (SR-24) 6:2, 6:2

Zostávajúci pondelňajší program Slovákov:
Dvojhra žien - 1. kolo:
Viktória Kužmová (SR) - Elise Mertensová (Belg.) / bilancia: 0:0
Karolína Schmiedlová (SR) - Daria Kasatkinová (Rus.-22) / bilancia: 0:1

Utorňajší program Slovákov:
Dvojhra mužov - 1. kolo:
Lukáš Lacko (SR) - Milos Raonic (Kan.-22) / bilancia: 0:1 / prvý zápas na dvorci č. 2 (začiatok o 1.00 h SEČ)
Dvojhra žien - 1. kolo:
Kristína Kučová (SR) - Naomi Osaková (Jap.) / bilancia: 0:1 / tretí zápas na dvorci č. 10 (začiatok približne po 5.00 h SEČ)
Jana Čepelová (SR) - Lauren Davisová (USA) / bilancia: 0:0 / štvrtý zápas na dvorci č. 14 (začiatok približne po 7.30 h SEČ)
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies