Chelsea: Fanúšikovia chcú bojkotovať zápasy, kým Benítez neodíde

NETKY.SK • 11 Január 2013, 18:28 • 2 min
Chelsea: Fanúšikovia chcú bojkotovať zápasy, kým Benítez neodíde

Chelsea Fanúšikovia chcú bojkotovať zápasy, kým Benítez neodíde - Futbal LONDÝN – Nahnevaní fanúšikovia Chelsea sa rozhodli bojkotovať zápasy, až kým vedenie klubu nevyhodí trénera Beníteza. Po šokujúcej domácej prehre Chelsea so Swansea (0-2) v 1.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Nahnevaní fanúšikovia Chelsea sa rozhodli bojkotovať zápasy, až kým vedenie klubu nevyhodí trénera Beníteza.

Po šokujúcej domácej prehre Chelsea so Swansea (0-2) v 1.semifinálovom zápase Capital One Cupu bol hnev fanúšikov prezentovaný predsedom skupiny fanúšikov Chelsea, Triziom Fiorellinom: "V klube vládne zmätok a reálne hrozí, že stratíme dušu tohto klubu. Viem o fanúšikoch, ktorí sa nebudú pozerať na zápasy Chelsea, kým Benítez neodíde. Podľa mojich skúseností fanúšikovia, ktorí prestanú sledovať klub, sa už nevrátia."

Pred spomínaným zápasom sa na predsedu klubu, Brucea Bucka, zniesla spŕška nadávok a počas zápasu fanúšikovia pokračovali skandovaním mien bývalých trénerov Josého Mourinha a Roberta Di Matea.
Fiorellino dodal: "Vypískanie Bucka bolo všeobecne nevyberané. Niekto v klube sa riadne prepočítal a urobil chybu, keď ho pred zápasom nechali ísť na trávnik. Veľmi si ceníme všetko, čo Roman Abramovič pre klub spravil, ale Benítez nie je tým správnym trénerom pre Chelsea. Klub ho angažoval, aby z Torresa dostal to najlepšie, ale je to ešte horšie. Medzi fanúšikmi je veľa disharmónie kvôli všetkému čo sa deje a to trhá klub na kúsky."

O Beníteza sa zaujíma Real Madrid ako potenciálnu náhradu za Mourinha, keby Portugalčan v lete opustil kráľovský veľkoklub.
Fanúšikovia Chelsea zúria aj kvôli zaobchádzaniu s legendou klubu, Frankom Lampardom, ktorý má pred sebou záverečnú časť svojej kariéry v londýnskom klube.
Fiorellino sa k tomu vyjadril: "Nechať odísť Lamparda je nepopulárne rozhodnutie a zdá sa, že John Terry môže byť ďalším."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies