Český kontroverzný financ majster Babiš vo funkcii definitívne skončil! Prezident Zeman už menuje nového

NETKY.SK • 24 Máj 2017, 17:17 • 2 min
Český kontroverzný financ majster Babiš vo funkcii definitívne skončil! Prezident Zeman už menuje nového

PRAHA – Ovplyvňovanie médií a finančné machinácie s daňami priviedlo ministra financií Andreja Babiša k predčasnému zbaveniu jeho funkcie.

slovakia

left justify in out

Prezident Miloš Zeman už na hrade menuje nového ministra financií Ivana Pilného. Ten vo funkcie vystrieda exministra Babiša, ktorého odvolanie nepožadovali len poslanci ale ľudia, ktorí proti nemu niekoľkokrát demonštrovali.

 

„Múdrejší ustúpi. Neúspešný minister financií odvoláva ministra financií, ktorý mal najlepšie výsledky, zničil vládu, ktorá mohla byť najlepšou, ale chápem, že preferencie ČSSD sú nízke“, vyjadril sa Babiš ostro na adresu premiéra Bohuslava Sobotku.

 

„Odstránil ma preto, pretože som jeho súper a svoju pozíciu zneužil aby ma odstránil“, dodal Babiš.

 

Podľa jeho skromného názoru vláda v poslednej dobe neriešila zásadné a dôležité veci v čom vidí problém. Babiš však prisľúbil, že sa bude plne angažovanosť vo funkcii poslanca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies