Česi trénovali na Slovákov v nezmenených formáciách

NETKY.SK • 17 Február 2014, 12:37 • 2 min
Česi trénovali na Slovákov v nezmenených formáciách

SOČI - Zloženie útokov hokejovej reprezentácie Česka na tréningu pred utorňajším osemfinálovým stretnutím proti Slovensku (18.00 h SEČ v Šajba aréne) na zimných olympijských hrách v Soči zostalo nezmenené v porovnaní s duelom proti Švajčiarsku.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V prvej formácii korčuľoval v pondelok Tomáš Plekanec s krídlami Jaromírom Jágrom a Romanom Červenkom, tréner Alois Hadamczik ponechal aj formácie Aleš Hemský, David Krejčí, Milan Michálek, ďalej Jakub Voráček, Martin Hanzal, Martin Erat a trio Michael Frolík, Petr Nedvěd, Ondřej Palát. Trinástym útočníkom je Jiří Novotný. Informoval o tom iSport.cz. V bránke by mal dostať príležitosť Ondřej Pavelec z Winnipegu.

Česi obsadili v základnej C-skupine 3. priečku. Švédom podľahli na úvod turnaja 2:4, "zrkadlovo" zvíťazili nad Lotyšmi a napokon prehrali so Švajčiarmi 0:1. Slováci skončili v "áčku" na 4. mieste s jediným bodom za prehru po nájazdoch proti Rusku. 

Najproduktívnejším hráčom Česka na ZOH 2014 je zatiaľ obranca Marek Židlický, ktorý má na konte dva góly a jednu asistenciu. Rovnako dva presné zásahy dosiahol 42-ročný krídelník Jaromír Jágr, po jednej trefe do "čierneho" pridali Jakub Voráček a Martin Erat. Česi mali v skupine skóre 6:7. Slováci dopadli ešte horšie, zmohli sa len na dva góly a inkasovali ich až jedenásť. Strelecky sa presadili iba Tomášovia Tatar a Jurčo, spoluhráči z tímu Detroit Red Wings. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies