Bývalého hráča MFK Košice Matiča chce Mourinho späť do FC Chelsea

NETKY.SK • 13 Január 2014, 12:43 • 2 min
Bývalého hráča MFK Košice Matiča chce Mourinho späť do FC Chelsea

LONDÝN - O bývalého futbalistu MFK Košice Nemanju Matiča, ktorý je v súčasnosti hráčom Benfiky Lisabon, má opäť eminentný záujem FC Chelsea. Tréner anglického klubu Jose Mourinho je pripravený za niekdajšieho corgoňligového stredopoliara zaplatiť 25 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Zástupcovia FC Chelsea chcú dotiahnuť transfer srbského reprezentanta počas pondelkových rozhovorov v Lisabone. Matič, ktorý bol hráčom Košíc v rokoch 2007 - 2009 (72 zápasov a 4 góly), už na Stamford Bridge pôsobil. V roku 2009 tam prišiel za necelé 2 milióny  eur, ale o dva roky neskôr ho po dvoch odohratých zápasoch pustili do Benfiky výmenou aj za Davida Luiza.  

Vedenie Chelsea zvýšilo aktuálnu ponuku na prestup 25-ročného Matiča z 23 miliónov eur. Na zrealizovanie tohto transferu chcú zástupcovia anglického klubu využiť aj príjmy z predaja Kevina De Bruyneho do VfL Wolfsburg (18 miliónov eur). Mourinho v poslednom čase zdôrazňoval potrebu posilnenia stredovej formácie a atleticky disponovaný Matič mu na post defenzívneho stredopoliara ideálne pasuje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies