Bute 28. novembra 2015 s ďalšou šancou na titul majstra sveta

NETKY.SK • 30 Október 2015, 16:07 • 2 min
Bute 28. novembra 2015 s ďalšou šancou na titul majstra sveta

BRATISLAVA - V uplynulom období sa vo svete profesionálneho boxu dohodli termíny zopár zaujímavých súbojov, ktoré sa uskutočnia do konca tohto kalendárneho roka:

slovakia

left justify in out

Judah sa vráti 13. novembra:
Päťnásobný niekdajší majster sveta v ľahkej welterovej a welterovej hmotnostnej kategórii Zab Judah bude 13. novembra boxovať po prvý raz od roku 2013. Tridsaťosemročný americký veterán si v netitulovom dueli s najväčšou pravdepodobnosťou zmeria sily s Juanom Carlosom Salgadom. Server ESPN informoval, že dejiskom konfrontácie bude The D v nevadskom Las Vegas.

Kubánec Lara bude obhajovať 25. novembra:
Talentovaný Kubánec Erislandy Lara má naplánovanú obhajobu svojich titulov organizácií IBO a regulárneho WBA v ľahkej strednej hmotnostnej kategórii na 25. novembra. Proti 32-ročnému "zlatu z Guantanama" sa v meste Hialeah na Floride postaví o sedem rokov starší Slovinec Jan Zaveck. Priamy prenos zápasu zabezpečí ESPN.

Bute 28. novembra s ďalšou šancou na titul majstra sveta:
Bývalý šampión superstrednej hmotnostnej kategórie Lucian Bute bude mať 28. novembra šancu znovu získať titul v spomenutej váhe. Tridsaťpäťročný rumunský rodák, ktorý našiel domov v kanadskom Montreale, vyzve vo Videotron Centre v Quebec City držiteľa opasku organizácie IBF v tejto divízii Jamesa DeGaleho. Pre 29-ročného britského pästiara pôjde o premiérovú obhajobu predmetného titulu. Vybojoval ho 23. mája 2015 proti Američanovi Andremu Dirrellovi.

Tretie tohtoročné Donaireho vystúpenie 11. decembra:
"Filipínsky blesk" Nonito Donaire je v tomto kalendárnom roku mimoriadne aktívny, technickým knokautom v druhom kole si poradil s Williamom Pradom i Anthonym Settoulom. Tridsaťdvaročný populárny bojovník sa 11. decembra pokúsi dosiahnuť tretie víťazstvo za sebou od prehry s Nicholasom Waltersom, jeho súperom bude Mexičan Cesar Juarez. Podľa denníka The Manila Times bude predstavenie hostiť Portoriko. V stávke bude voľný opasok verzie WBO v superbantamovej hmotnostnej kategórii.

Súboj Lee - Saunders presunuli na 19. decembra:
Stretnutie medzi Írom Andym Leem a Britom Billym Joe Saundersom sa malo pôvodne konať už 19. septembra, potom 10. októbra, no napokon to vyzerá, že dátumom ostrovného súboja bude 19. december. Tridsaťjedenročný Lee si pred o päť rokov mladším Saundersom v aréne v anglickom Manchestri skúsi udržať opasok organizácie WBO v strednej hmotnostnej kategórii.

Tento dátum 19. 12., ale v newyorskom rezorte Turning Stone, bude patriť zaujímavým zápasom Luis Ortiz - Bryant Jennings, Nicholas Walters - Jason Sosa či Gabriel Rosado - Joshua Clottey. Dohodli sa na tom promotérska spoločnosť Golden Boy s vysielateľom HBO.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies