Bruno Mars poďakoval fanúšikom za podporu po smrti jeho matky

NETKY.SK • 9 Jún 2013, 14:19 • 2 min
Bruno Mars poďakoval fanúšikom za podporu po smrti jeho matky

BRATISLAVA - Americký spevák a hudobník Bruno Mars sa prostredníctvom svojho Twitter konta poďakoval svojim priaznivcom za podporu, ktorú mu prejavili po úmrtí jeho matky Bernadette Hernandez. Tá skonala minulý týždeň v sobotu vo veku 55 rokov po tom, čo jej v mozgu praskla aneuryzma.

slovakia

left justify in out

"Som vám veľmi vďačný za podporu počas tohto najťažšieho obdobia môjho života. Čoskoro sa zas postavím na nohy. To chce aj moja mama, povedala mi to," napísal 27-ročný Mars, ktorý má už 22. júna vo Washingtone odštartovať svetové turné. V rámci Moonshine Jungle World Tour sa spevák predstaví aj vo viedenskej Stadthalle (24. októbra), v pražskej O2 Aréne (6. novembra) a budapeštianskej Papp László Sportaréne (7. novembra). Bruno Mars, vlastným menom Peter Gene Hernandez, je rodákom z Havajských ostrovov a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2004. Známym sa však stal až o šesť rokov neskôr vďaka spolupráci s rapperom B.o.B. na singli Nothin' On You, ktorý sa dostal na vrchol singlových rebríčkov v USA (Billboard Hot 100) i Veľkej Británii. Mars je zároveň spoluautorom úspešnej piesne Billionaire Travieho McCoya, ktorá sa dostala na štvorku Billboard Hot 100 a na trojku v britskom singlovom rebríčku. Spolupracoval tiež na hite Fuck You od Cee Lo Greena. Na čelo dvoch najprestížnejších svetových rebríčkov, amerického a britského, sa dostal aj s vlastnými singlami Just The Way You Are a Grenade. Oba pochádzajú z jeho debutového albumu Doo-Wops & Hooligans (2010). Prispel tiež na soundtrack k filmu Twilight sága: Úsvit - 1. časť (2011), pre ktorý nahral skladbu It Will Rain. Vlani v decembri vydal druhú štúdiovku Unorthodox Jukebox, s ktorou sa mu podarilo dobyť UK Chart aj Billboard 200. Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies