Bronzový z MS 1998 Asanovič opúšťa Dunajskú Stredu

NETKY.SK • 3 November 2015, 11:38 • 2 min
Bronzový z MS 1998 Asanovič opúšťa Dunajskú Stredu

DUNAJSKÁ STREDA - Bronzový medailista z majstrovstiev sveta 1998 Aljoša Asanovič po vzájomnej dohode ukončil pôsobenie vo fortunaligovom klube FC DAC 1904 Dunajská Streda, kde pôsobil v pozícii technického riaditeľa od októbra minulého roka.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom oficiálna internetová stránka v súčasnosti šiesteho mužstva tabuľky najvyššej slovenskej súťaže s tým, že 49-ročný rodák zo Splitu (nar. 14. decembra 1965) sa vracia do rodnej krajiny. Dlhoročný chorvátsky reprezentant a tréner mal v tíme zo Žitného ostrova na starosti najmä budovanie medzinárodných vzťahov.

 

"V prvom rade chcem poďakovať celej rodine Oszkára Világiho za možnosť spoznať tento klub, mesto a región. Za spoluprácu ďakujem aj trénerovi Tomislavovi Maričovi, ktorého považujem za jedného z najtalentovanejších mladých trénerov v Európe, všetkým hráčom a každému v klube. Som veľmi šťastný, že som tu mohol stráviť jeden rok a byť svedkom toho, ako sa klub vyvíja. Chodil som po štadiónoch a videl som, že DAC má na Slovensku najlepších fanúšikov, ktorí milujú svoj klub. Prajem im veľa radosti z výsledkov mužstva. Zostávam fanúšikom klubu a želám DAC-u veľa úspechov do budúcnosti," povedal na rozlúčku dnes už bývalý technický riaditeľ FC DAC 1904 Dunajská Streda Aljoša Asanović.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies