Britney Spears dala oblečenie do tomboly, zisk pôjde obetiam záplav v Louisiane

NETKY.SK • 24 August 2016, 08:20 • 2 min
Britney Spears dala oblečenie do tomboly, zisk pôjde obetiam záplav v Louisiane

BATON ROUGE - Americká popová hviezda Britney Spears dáva svoje oblečenie do tomboly, aby vyzbierala peniaze pre Červený kríž, ktorý z nich bude financovať pomoc obetiam rozsiahlych záplav v štáte Louisiana, kde speváčka vyrastala. Informovala o tom v stredu agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Speváčka, ktorá vyrastala v meste Kentwood, na Twitteri zverejnila odkaz na stránku www.crowdrise.com/britneyforlouisiana, kde sú v ponuke tombolové lístky za desať dolárov. Vďaka nim je možné vyhrať oblečenie z jej pripravovaného vystúpenia na odovzdávaní cien MTV Video Music Awards, ktoré sa uskutoční 28. augusta, alebo výlet do New Yorku, kde ju môže výherca vidieť osobne vystupovať.

 

O federálnu pomoc po katastrofálnych záplavách požiadalo vyše 115.000 ľudí z celej južnej časti Louisiany. Povodne spôsobené silnými dažďami sa začali 12. augusta a vyžiadali si najmenej 13 ľudských životov. Lejaky a následné záplavy poškodili aj viac ako 60.000 domov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies