Brazílsky brankár Rafael smeruje zo Santosu k Hamšíkovi do Neapolu

NETKY.SK • 5 Júl 2013, 08:20 • 2 min
Brazílsky brankár Rafael smeruje zo Santosu k Hamšíkovi do Neapolu

RIO DE JANERO - Funkcionári brazílskeho futbalového klubu FC Santos sa dohodli na predaji brankára Rafaela za päť miliónov eur do talianskeho SSC Neapolu. Informovala agentúra Sinchua.

slovakia

left justify in out

Viceprezident Santosu Odilio Rodrigues potvrdil, že transfer 23-ročného gólmana bude oficiálne oznámený v najbližších dňoch.  "Minulú noc sme dostali z Neapolu predbežný návrh zmluvy a stretlo sa to s našimi požiadavkami," povedal Rodrigues. "Teraz už len musíme podpísať papiere, pretože podmienky sú už dohodnuté."

Rafael je trojnásobným brazílskym reprezentantom, pričom bol členom olympijského tímu trénera v Mana Menezesa, ktorý skončil strieborný na OH 2012 v Londýne. Prestup Rafaela je tretím transferom zo Santosu do Európy za posledné dva mesiace. Klub najskôr predal Neymara do FC Barcelony za 57 miliónov eur a potom Felipe Andersona do Lazia Rím za 4 milióny eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies