Bratislavský závod Volkswagen Slovakia je Fabrikou roka 2013

NETKY.SK • 4 Apríl 2014, 13:22 • 2 min
Bratislavský závod Volkswagen Slovakia je Fabrikou roka 2013

BRATISLAVA - Volkswagen Slovakia v Bratislave získal ako vôbec prvý závod zo Slovenska v histórii ocenenie Fabrika roka 2013 (Fabrik des Jahres). Renomovaná cena, ktorú organizuje poradenská spoločnosť A.T. KEARTNEY a odborný nemecký ekonomický magazín Produktion, je už viac ako 20 rokov benchmarkom pre výrobné spoločnosti Európy.

slovakia

left justify in out

Prvé miesto v kategórii excelentná veľkosériová výroba prebralo z rúk organizátorov vedenie spoločnosti v nemeckom meste Amberg. "Sme hrdí za toto uznanie našej práce. Naša dlhoročná snaha neustále sa zlepšovať sa vyplatila," povedal Albrecht Reimold, predseda predstavenstva Volkswagen Slovakia (VW SK).

 

Spoločnosť získala ocenenie za štíhle produkčné procesy, neustále inovovanie, zvládanie komplexity produkcie a kvalifikáciu zamestnancov na vysokej úrovni.

 

Súťaž Fabrika roka odštartovala v roku 1992. O titul sa môžu uchádzať výrobné podniky všetkých odvetví s viac ako 100 zamestnancami. Víťazi súťaže disponujú produkciou, ktorá je príkladným riešením v celosvetovej konkurencii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies