Bratislavská polícia rozbila drogový gang, medzi zatknutými je aj jedna dôchodkyňa!

NETKY.SK • 25 November 2020, 14:29 • 2 min
Bratislavská polícia rozbila drogový gang, medzi zatknutými je aj jedna dôchodkyňa!

BRATISLAVA - Policajti rozbili drogový gang, ktorý zásoboval heroínom a pervitínom drogovo závislé osoby.

slovakia

left justify in out

Po policajnej razii v Dunajskej Lužnej vyšetrovateľ obvinil 32-ročného muža a dve ženy vo veku 40 a 61 rokov z obzvlášť závažnej drogovej trestnej činnosti. Počas prehliadky v rodinnom dome policajti zaistili väčšie množstvo drog.

 

img

 

Rodina predávala pervitín a heroín

"Vďaka intenzívnemu vyšetrovaniu od mája tohto roka sa policajtom odboru kriminálnej polície KR PZ v Bratislave podarilo rozbiť drogový gang, ktorý sa zameriaval najmä na predaj heroínu a pervitínu, ktorými mal zásobovať aj okolité kraje," uviedla bratislavská polícia na sociálnej sieti. 

Ako informovala bratislavská krajská polícia, rodina dlhodobo znepríjemňovala život svojmu okoliu, pretože podľa doterajších informácií mali do ich domu pravidelne chodiť drogovo závislé osoby, čo u susedov vyvolávalo obavy a znepokojenie.

 

img

 

Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania mali obvinení minimálne od roku 2017 obchdodovať s drogami. Zatiaľ sa však nepodarilo zistiť, kto ich návykovými látkami určených na ďalší predaj zásoboval. 

 

Prečítajte si tiež: V Sládkovičove počas razie našli množstvo týchto drog, muž sa polícii priznal

 

Pri razii našli aj podomácky vyrobenú zbraň

"Vytrvalá práca policajtov priniesla ovocie v podobe úspešnej policajnej akcie, ktorú realizovali začiatkom tohto týždňa v súčinnosti s bratislavskými kukláčmi. Išlo o domovú prehliadku v jednom z rodinných domov v obci Dunajská Lužná, ktorej výsledkom bolo zaistenie väčšieho množstva drog a zadržanie 3 osôb," okomentovala polícia úspešnú protidrogovú akciu.  

 

 

Muž čelí aj obvineniu zo zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. Pri domovej prehliadke sa u neho našli podomácky vyrobená strelná zbraň bez označenia a identifikačných údajov, ako aj 36 nábojov.

 

Obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest na 10 až 15 rokov. Spracovaný bol aj podnet na ich vzatie do väzby. Na prípade polícia aj naďalej pracuje.

 

Mohlo by vás zaujímať: Drogové kartely prišli s ďalšou technikou pašovania kokaínu. Tento krát ich polícia našla v prsných implantátoch!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies