Brankár Stoky City skóroval, Manchester City rozstrieľal Norwich 7:0

NETKY.SK • 2 November 2013, 18:26 • 2 min
Brankár Stoky City skóroval, Manchester City rozstrieľal Norwich 7:0

LONDÝN - Futbalisti Chelsea Londýn prekvapujúco prehrali na ihrisku Newcastle United 0:2.

slovakia

left justify in out

O poriadnu kuriozitu sa postaral v sobotňajšom zápase 10. kola anglickej futbalovej Premier League brankár Stoke City Asmir Begovič.

Už v 14. sekunde duelu poslal reprezentant Bosny a Hercegoviny svoj tím do vedenia, keď po dlhom odkope od svojej bránky lopta preletela cez celé ihrisko a preskočila aj gólmana FC Southampton Artura Boruca. Zaskočení hostia však dokázali odpovedať na jeho presný zásah, keď v 42. minúte vyrovnal na 1:1 útočník Jay Rodriguez. V druhom polčase sa už ani jedna strana strelecky nepresadila, a tak si po záverečnom hvizde podelili body.

V ďalšom stretnutí deklasoval Manchester City na domácej pôde Norwich City 7:0. Do streleckej listiny sa pritom zapísali siedmi rôzni strelci. City patrí v tabuľke s 19 bodmi štvrté miesto. Jeho mestský rival United si poradil s FC Fulham na jeho pôde 3:1, hostia strelili všetky tri svoje góly v prvom polčase v rozmedzí 12 minút.

Hráči Hull City zaznamenali v sobotu po dvoch prehrách plný bodový zisk proti AFC Sunderland po výhre 1:0. Pod ich triumf sa však podpísal obranca AFC Carlos Cuellar, ktorý si v 25. minúte strelil vlastný gól. Hull nedokázali skórovať aj napriek tomu, že ich súper hral v druhom polčase v oslabení o dvoch hráčov.

Futbalisti Chelsea Londýn prekvapujúco prehrali na ihrisku Newcastle United 0:2. O úvodný gól sa v 68. minúte postaral francúzsky útočník Yoan Gouffran, v závere spečatil výsledok jeho krajan Loic Remy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies