Blanc vylúčil príchod Matu do Parku princov

NETKY.SK • 29 November 2013, 19:55 • 2 min
Blanc vylúčil príchod Matu do Parku princov

PARÍŽ - Tréner futbalistov Paríža Saint-Germain Laurent Blanc priznal, že by sa nebránil príchodu nového stredopoliara v januárovom prestupovom termíne, ale zároveň poprel záujem o Juana Manuela Matu z FC Chelsea.

slovakia

left justify in out

"Ak by v zime prišiel nový hráč do stredu poľa, neštítil by som sa," povedal majster sveta z roku 1998 na tlačovej konferencii pred nedeľňajším ligovým duelom proti Lyonu.

Dvadsaťpäťročný Mata sa spomína v súvislosti s prestupom do Parku princov, lebo pod staronovým trénerom "The Blues" Josém Mourinhom nedostáva toľko príležitostí ako predtým. "Hovoríte o ňom, pretože nehráva. Ak chcete kvalitnú posilu, potrebujete niekoho, kto zvládne hrať vo všetkých súťažiach a takých nie je veľa," doplnil Blanc.

Španielsky reprezentant Mata by navyše nemohol hrať za PSG v jarnej vyraďovacej fáze Ligy majstrov, keďže má štart za FC Chelsea. "Mojím cieľom je udržať káder v súčasnom stave. Ak sa mi to podarí, budem veľmi šťastný," zakončil 97-násobný francúzsky reprezentant Laurent Blanc.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies