Bitka o Jaguar Land Rover: O prácu v automobilke sa uchádza obrovský počet ľudí

NETKY.SK • 21 Máj 2016, 11:21 • 2 min
Bitka o Jaguar Land Rover: O prácu v automobilke sa uchádza obrovský počet ľudí

BRATISLAVA - O prácu v novej automobilke Jaguar Land Rover v Nitre sa cez internet uchádza 39.234 ľudí. Presne toľko záujemcov vyplnilo registračný dotazník na stránke Internetového sprievodcu trhom práce (ISTP). Vyplýva to z údajov Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny (ÚPSVR).

slovakia

left justify in out

Ústredie práce pripravovalo registračný dotazník niekoľko mesiacov, a to v úzkej spolupráci s investorom a na základe jeho špecifických požiadaviek.

 

V dotazníku záujemcovia o prácu vypĺňajú napríklad údaje o ich špecializácii, kvalifikácii, taktiež musia uviesť informácie o ich aktuálnom alebo poslednom zamestnaní. "Vyplnené registračné dotazníky odchádzajú priamo k investorovi. Ďalšie kroky v náborovom procese sú plne v réžii investora," priblížila pre TASR Jana Lukáčová z kancelárie generálneho riaditeľa ústredia práce.

 

Spoločnosť Jaguar Land Rover plánuje v Nitre investovať do výstavby svojho závodu 1,5 miliardy eur. Automobilka chce zamestnať vo svojej nitrianskej fabrike 3000 ľudí a na svoju výrobu naviaže ďalších 15.000 pracovných miest. Prvé vozidlá by mala začať firma vyrábať v roku 2018.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies